Adagio Beautystyle

Schoonheidsspecialiste Elke biedt je wat ademruimte bij Adagio Beautystyle
Om lekker te ontspannen en te genieten van massages, privé sauna & infraroodcabine, zonnebank, Hypoxi, manicure, pedicure, epilaties, make-up, busteverzorging, pakkingen, gelaatsverzorgingen, ... en arrangementen.

Rust, ontspanning, kalmte in muzikale termen is er maar één woord voor: adagio! En dat kalme ritme is precies waar het in het schoonheidscentrum Adagio Beautystyle om draait. In een rustgevend kader worden de klanten onder de hoede van een ervaren specialiste geplaatst die hen een gepersonaliseerde schoonheidsbehandeling geeft. Adagio Beautystyle werkt met de modernste en efficiëntste hulpmiddelen van het ogenblik zoals afslanking en versteviging van de huid met Hypoxi-toestellen, detoxbehandelingen, Finse sauna, infraroodcabine enzovoort.

Is een massage met grote en kleine, warme stenen van 45-50 °C. Zeer geliefd bij man en vrouw.

Geeft een zalig herboren gevoel van rust en welzijn. De warmte dringt tot 3 a 4 cm diep in het spierweefsel, hierdoor geeft dit aan het lichaam een directe ontspanning, zelfs bij mensen die zich moeilijk kunnen ontspannen.

Verhoogt de lymfedrainage. Ontgiftend door de afvoer van afvalstoffen, pijnstillend, stressverminderend en spierversoepelend.
Adres:
Zandstraat 9, 1830 Machelen, België
Tel:02 305 66 89
Openingsuren:
Ma: 17:00 - 20:00
Di - Vr: 9:00 - 12:00, 14:00 - 20:00
Za: 8:00 - 12:00

Specialisaties van Adagio Beautystyle