Bel & Bo

Wij nodigen u uit om uw innerlijke spanningen te vergeten en opnieuw te herbronnen in een volledig privé beauty en saunacomplex.

De sfeervolle en uiterst gezellige saunaruimte met Turks bad, whirlpool, relaxruimte en buitenterras wordt voor u privé gereserveerd na afspraak.

In ons schoonheidsinstituut geniet u van een persoonlijke begeleiding doorheen allerlei behandelingen zoals huidverbeterende gelaatsverzorgingen, relaxatiemassages, pedicure, manicure, ontharingen..

Na de stress van een drukke werkweek hebben zowel lichaam als geest nood aan herbronning en nieuwe vitaliteit. Herontdek de heilzame kracht van de natuurelementen water, licht en warmte in het sfeervolle beauty- en saunacomplex Bel & Bo. Persoonlijke begeleiding staat hier bij elke behandeling centraal. De exclusieve gelaats- of lichaamskuren gebeuren met producten van Deynique, Christine Schrammek en Dermalogica, allen op basis van zeealgen of planten. De uiterst gezellige saunaruimte beschikt over een Finse designsauna, een Turks stoombad, een relaxruimte, een afgeschermd buitenterras en een whirlpool. Na afspraak heb je deze wellness helemaal voor jou alleen. De sfeervolle en uiterst gezellige saunaruimte met Turks bad, whirlpool, relaxruimte en buitenterras wordt voor u privé gereserveerd na afspraak.

En wilt u nu een halve of ganse dag relaxen ,wij helpen u graag bij de keuze van één van onze arrangementen.

Adres:
Bocholterkiezel 81, 3960 Bree, België
Tel:089 48 11 01
Openingsuren:

Specialisaties van Bel & Bo