Celluforma

Celluforma is een centrum gespecialiseerd in afslanking, figuurcorrectie en huidverbetering, dat sinds april 2005 gevestigd is in Merchtem.
Ons team bestaat uit gediplomeerde medewerkers. Kristof Fosselle, de zaakvoerder van Celluforma is zelf licentiaat kinesitherapie. Daarnaast staan de diëtiste Hannelore Luchtens en de schoonheidsspecialiste Karen Claes ook in voor verschillende behandelingen. We staan op deze manier steeds garant voor een professionele begeleiding op maat van onze klant.

HEALTH

De consultaties bij onze diëtiste zijn steeds gratis. Bij de opstart van een dieet krijgt iedere klant een gratis shaker cadeau.

Elke klant komt wekelijks op consultatie om de evolutie van hun gewichtsverlies en voedingsschema zo goed mogelijk op te volgen.

Daar we werken met een erkende diëtiste is ook terugbetaling van verschillende mutualiteiten mogelijk bij dieetadvies voor gezonde voeding, diabetes, cholesterol...

In onze proteïneshop vindt u een uitgebreid gamma aan proteïnemaaltijden en andere dieetproducten. Deze kunnen gebruikt worden tijdens het proteïnedieet maar zijn ook geschikt voor een combinatiedieet of gezonde voeding.

Ter ondersteuning van het dieet raden de meest hoogwaardige voedingssupplementen van Rainpharma aan.

BODY SHAPING

Omdat voeding niet het enige aspect is voor een gezonde levensstijl bieden wij ook verschillende behandelingen aan om af te slanken en/of een betere conditie op te bouwen. Fit worden doet je lichaam niet vanzelf en daarom kan u voor zowel Hypoxitraining, Endermologie, Cardiotraining, Formostar en Power Plate bij ons terecht.

WELLNESS

Ook relaxen en genieten is bij Celluforma de boodschap! De geest tot rust brengen is het begin voor het algemene welzijn van ons lichaam.

U kan het saunacomplex privé afhuren. Wij zorgen bij uw aankomst voor een rondleiding en verstrekken de nodige toelichtingen om de faciliteiten optimaal te kunnen benuttigen.

BEAUTY

Je voelt je goed en dat straal je ook uit!

Sinds kort werd ook ons nieuwe huidverbeteringsinstituut uitgbreid. Bij onze schoonheidsspecialiste kan je terecht voor diverse behandelingen zoals face mapping, microzone treatment, klassieke gelaatsverzorging, microdermabrasie en zuurstofbehandeling. Deze behandelingen worden steeds uitgevoerd met de hoogwaardige producten van Dermalogica.

Een perfecte aanvulling voor een zuivere huid is de make-up van Jane Iredale. Ook bieden wij White behandelingen aan voor het natuurlijk bleachen van de tanden, OPI nagellak en Ergoline zonnebanken.

Daarnaast werken we ook samen met een professioneel team voor permanente laserontharing.
Adres:
Mieregemstraat 30-34, 1785 Merchtem, België

GSM:0479 45 80 72
Openingsuren:
Ma - Vr: 10:00 - 22:00
Za: 9:00 - 21:00

Specialisaties van Celluforma