CharLigne

Wij zijn fier u het concept “CharLigne” voor te stellen. Een adres waar je niet alleen met plezier heen gaat, maar ook nog eens overtollig gewicht kunt verliezen, vitaler en mooier van wordt. Te mooi om waar te zijn? Toch niet.
Doeltreffend afslanken kan alleen als je de strijd tegen de kilo’s op verschillende fronten voert. Met die basisregel in het achterhoofd stelde Charline Verstraete (diëtiste - endermologe - bewegingsdeskundige) een waaier van behandelingen samen die ze in haar gezondheidscentrum aanbiedt. Voedingsadvies om gezondere eetgewoonten aan te leren. Cardiofitness om af te vallen, spierversterkend te werken en een goede conditie op te bouwen.
Endermologiemassages voor het verstevigen van de huid en wegwerken van cellulitis. Kruidensupplementen van Bioradix werken zacht regulerend bij problemen die met afslanken (vb. obstipatie) te maken hebben. De kers op de taart is de hypoxi of vacutrainer, het perfecte alternatief voor wie niet aan gewoon sporten toekomt en snel een maatje minder wil.

Lijkt deze waaier aan behandelingen je interessant, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Bij CharLigne wordt je behandeld in een paramedische privé-praktijk, waar je door één en dezelfde therapeute wordt geadviseerd en opgevolgd. (Enkel op afspraak)
Adres:
Claerhoutdreef 1, 8740 Pittem, België

GSM:0479 72 36 09
Openingsuren:

Specialisaties van CharLigne