De Tuilerieën

De Tuilerieën beschikt over elegante kamers, gratis WiFi, een binnenzwembad en een tuinterras in het centrum van de stad Brugge. Het hotel is gevestigd in een 15e-eeuws herenhuis aan een schilderachtige gracht op 300 meter van de Grote Markt.

Het hotel beschikt over een ideale ligging op slechts 50m van de Grote Markt. Tevens beschikt het hotel over een bar & salon, private parkeerplaats, binnenzwembad, sauna & infra rood sauna, terras alsook een vergaderzaal.

De kamers van De Tuilerieën (dat deel uitmaakt van Small Luxury Hotels of the World) zijn voorzien van airconditioning, een zithoek en een minibar. Ze hebben ook een badkamer met een douche of een bad.

U kunt gratis gebruikmaken van de sauna en het Turks bad van De Tuilerieën. Tegen een toeslag kunt u ook ontspannen met een massage. Verder heeft het hotel een excursiebalie en een autoverhuurservice.

Het hotel ligt op slechts 150 meter van het Groeningemuseum, op 15 minuten lopen van het treinstation van Brugge en op 30 minuten rijden van de internationale luchthaven Oostende-Brugge.

 


Activiteiten
Kranten, Sauna, Wellnesscentrum, Massage, Turks bad, Binnenzwembad (hele jaar)

 Adres:
Dijver 7, 8000 Brugge, België
Tel:+32 50 34 36 91
Openingsuren:

Het wellness complex is dagelijks open van 7u tot 22u.

Specialisaties van De Tuilerieën