Grotere kaart weergeven

Instituut Tim Torfs

Huur ons luxueus kuuroord en geniet 100% privé van een heerlijke sauna of een zalige spa. Maak een keuze uit ons uitgebreid assortiment arrange- menten

Wanneer je wil relaxen, leg je je lichaam niet in handen van de eerste de beste. Tim Torfs en zijn medewerkers voldoen aan de strengste eisen. De 'meester in wellness' en zijn team bezorgen jou in dit privékuuroord de quality time waarvoor je gekomen bent. Na een feestelijk glaasje cava ben je helemaal klaar om te genieten. Je kunt kiezen voor de wellness of voor een ontgiftend moment aan de chi-machine: een machine die je lichaam langzaam en ritmisch wiegt. Met een relaxmassage van je rug, nek, schouders, billen, benen en gelaat wordt vervolgens alle stress uit je lichaam gemasseerd.

U zoekt 100% privacy. Een kuuroord voor jou alleen. Luxe, massage, bubbels,... Tim Torfs en Otto Cailliau ontvangen u graag in hun [comfort zone] te Beringen.

Definitief ontharen voor hem en haar of altijd stralend mooi met onze permanente make-up. Of kom lekker ontspannen in onze privé-sauna.

Een zeer eenvoudig dieet voor mensen met weinig tijd. Je eet enkel gezonde voeding, geen shakes, geen honger! We be- geleiden je 9 weken en garan- deren een resultaat.Adres:
Heidestraat 69, 3581 Beverlo, België
Tel:0474 72 87 18
Openingsuren:

Specialisaties van Instituut Tim Torfs