Sauna, wellness en beauty zoekertjes

Een overzicht van 2dehands producten en diensten uit de beauty en wellness sector.

Meest populaire zoekertjes

Massage is de praktijk van het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning, beweging, of trilling ..
Yves Rocher is een Frans cosmeticamerk. Het bedrijf werd in 1958 opgericht in het Franse La Gacilly in Bretagne door de ..
Een tatoeage (ook: tatoeëring en tegenwoordig wordt ook het Engelse tattoo veel gehoord) is een versiering van het lich..
Wat zou uitgroeien tot het “GUCCI Empire” ontstond in de jaren 30 dankzij één man: Guccio Gucci. Toen hij in Firenze..
Michael Kors is voor veel vrouwen al lang geen onbekende meer. Vooral tassen en schoenen van deze Amerikaanse ontwerper ..
Een tondeuse is een apparaat dat wordt gebruikt voor het kort afknippen van haar of vacht van dieren. In de moderne, ele..
Jacuzzi is is een Amerikaans merk Spa, een van de bekendste merken op dit moment. Het merk Jacuzzi kreeg zoveel bekendhe..
Chanel maakt het meeste winst met de verkoop van parfums en cosmetica alsmede tassen en andere accessoires, een klein de..
Er zijn modellen die bestaan uit 1 deel, maar de meeste mensen kennen de modellen dat bestaat uit 2 delen. De eendelige ..
De term whirlpool komt eigenlijk van de massage stralen die krachtige waterpompen door een Spa heen pompen. Deze vormen ..
Parfum is een mengsel van diverse geurstoffen in een oplosmiddel. Bij de meest gangbare parfums is dat oplosmiddel alcoh..
Gel is een geleiachtig product dat wordt uitgehard onder een lamp met uv-licht. Tijdens dit proces kunt u mogelijk de wa..
Make-up zijn alle stoffen en producten, die je kunt gebruiken voor je lichamelijke verzorging. Moderne make-up kent meer..
In 1953 werd de eerste Rouge Dior lipsticks verkocht, nadat hij 4 jaar er voor al mee ging als cadeautje aan klanten van..
Kapper of kapster is het beroep voor haarverzorging, en is voortgekomen uit het ambacht barbier. Een kapper werkt in ..
Wellness is voor iedereen anders, de één zal wijzen op een gezonde voeding de ander op de dagelijkse fitnessoefeningen..
Clinique is ontstaan vanuit de overtuiging dat een mooie huid gecreëerd kan worden. Het idee een cosmeticamerk te laten..
Een pedicure of voetverzorging is een behandeling van de voeten. Ook degene die deze handeling beroepsmatig uitvoert, wo..
In 2002 is Essence gelanceerd op de Duitse markt. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot Europa's nr.1 van de cosmeticame..
In 1946 richtte Estée Lauder haar bedrijfje op gewapend met 4 producten en gesteund door haar muurvaste overtuiging dat..