Bed & breakfast met wellness in Vlaanderen

  1. Home
  2. Bed & breakfast met wellness
Acties van de dag - sauna en wellness

Wellness om van te genieten

Soms wordt de stress van het dagelijks leven ons even te veel, zeker in deze moeilijke tijden van Corona: dan is het tijd voor ontspanning. Dankzij Bongo geef je jouw partner, je vriend of vriendin, je ouders of een kennis het ultieme cadeau voor relaxatie: een wellnessweekend. Ook voor een dagje spa hebben we verschillende cadeaubonnen. Ontdek ons assortiment voor inspiratie en geef een ontspannend cadeau!

Bed & breakfast met wellness per provincie


Bed and breakfast met wellness is een unieke combinatie van een traditionele B&B met de luxe van een wellness-oase. Gasten kunnen genieten van een comfortabele en gezellige accommodatie, terwijl ze tegelijkertijd toegang hebben tot een scala aan wellnessfaciliteiten, zoals een sauna, stoombad, massage of jacuzzi.

Veel B&B's met wellness bieden ook verschillende soorten behandelingen, zoals aromatherapie, reflexologie of hotstone massage. Sommige B&B's hebben zelfs een eigen spa-therapeut op locatie.

Een B&B met wellness is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie, weg van de drukte van de stad. Het is ook een populaire optie voor koppels die op huwelijksreis zijn of voor mensen die gewoon even willen ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven.

Als je op zoek bent naar een B&B met wellness, is het belangrijk om goed te kijken naar de faciliteiten die worden aangeboden en te controleren of ze aansluiten bij je wensen. Het is ook verstandig om te controleren of er een beleid is voor het reserveren van tijd in de wellnessfaciliteiten, om teleurstellingen te voorkomen.

Over het algemeen bieden B&B's met wellness een unieke ervaring, waarbij gasten kunnen genieten van de gezelligheid en charme van een traditionele B&B, terwijl ze tegelijkertijd kunnen ontspannen en zich laten verwennen in een luxe wellness-oase. Hieronder vind je een overzicht van B&B's in Vlaanderen met wellness faciliteiten. Ideaal om er tussen uit te trekken en dit te combineren met ontspanning. Een paar uurtjes in het zwembad, de jacuzzi of de sauna is goed voor een vermoeide geest en lichaam. Dus wacht niet langer en ga heerlijk relaxen in een b&b met wellness faciliteiten.