Body Zone Hasselt

  1. Home
  2. Limburg
  3. Hasselt
  4. Body Zone Hasselt

Body Zone Hasselt

Kempische Steenweg 365, 3500 Hasselt, België

Bodyzone is een sauna- en relaxatiecentrum in het bruisende hasselt. Reserveer een bezoek aan de privé-sauna of neem deel aan onze groepssportlessen. Verlies je overbodige kilotje's dankzij het begeleid diëten of in het afslankcentrum. Kortom, Bodyzone is "the place to be" op het gebied van Wellness

Over Body Zone Hasselt

Heb je wat tijd voor jezelf nodig?! Dan kan je in een ontspannen sfeer doen waar JIJ je goed bij voelt! Daar draait het bij ons om: “VOEL JE GOED IN JE VEL”, Een aanpak op maat gemaakt voor jou. Door de professionele en vriendelijke begeleiding van ons team is succes verzekerd!

Privé sauna

Vlak bij het bruisende stadscentrum van Hasselt kunt u Bodyzone en zijn exclusief privé-saunacomplex ontdekken. Combineer deze uitstap met een bezoekje aan de stad, een leuke winkelnamiddag of breng de fiets mee en ontdek het mooie uitgestippelde fietsroutenetwerk. Aan u de keuze!

In onze sauna kan je met 2 tot 10 personen even ontsnappen aan de drukte van alle dagen en gezellig genieten in een sfeervolle omgeving.

Afslankstudio

Bij Bodyzone Hasselt kan je terecht voor alles wat te maken heeft met een mooier figuur: cellulitis, huidversteviging, ontgifting, spierversteviging, ... Wij helpen er u graag bij! Wij beschikken over een ruim assortiment dieet produkten, die u in onze shop kan kopen.

Categorieën van Body Zone Hasselt
Schoonheidssalon Afslankingsinstituut