Primavera privé sauna

  1. Home
  2. Limburg
  3. Kinrooi
  4. Primavera privé sauna

Primavera privé sauna

Weertersteenweg 406, 3640 Kinrooi, België

Druk, druk, druk Tegenwoordig leeft iedereen tegen de klok. We leven veel te gehaast en nemen te weinig tijd om te ontspannen.

Over Primavera privé sauna

Een saunagang is dan de ideale ontspanning maar niet iedereen ziet het zitten om zijn/haar lichaam te tonen aan anderen of men wil gewoon eens in stilte genieten van een saunagang met zijn tweetjes.

Daarom bent u bij Primavera privésauna op het juiste adres. Bij ons kan u 2 uren of meer komen genieten. U huurt de volledige ruimte privé af. Heerlijk genieten van één van de sauna's, lekker bubbelen in de whirlpool of gewoon even ontspannen in de rustruimte.

Laat u zelf overtuigen van al het moois wat onze sauna u te bieden heeft en maak snel een afspraak of maak iemand blij met een cadeaubon van Primavera!5 beoordelingen

image description

Uitstekende privé sauna. Schoon, fijne service. Aanrader.

image description

Leuke plaats om tot rust te komen.

image description

Zeer mooie privé sauna en erg aardige gastvrouw!

image description

Sfeervolle privé sauna, net over de grens. Vriendelijke ontvangst met een duidelijke uitleg over de sauna's, jacuzzi en stoombad. Erg netjes en hygiënisch. Echt een aanrader als je een paar uurtjes privé wilt genieten. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend! Diverse dranken en schaal hapjes is inclusief.

image description

Puur genieten hier! Ik wil deze alleen niet teveel promoten omdat het nu al wat zoeken is voor een vrij plekje ???

Categorieën van Primavera privé sauna
Privé sauna Schoonheidssalon Nagelstudio Massagesalon