privé sauna's in Vlaanderen

  1. Home
  2. privé sauna's
Acties van de dag - sauna en wellness

Geniet van een privésauna

Een privé sauna is een sauna die specifiek voor jou en eventuele anderen die je meeneemt is gereserveerd. Dit betekent dat je tijdens je bezoek aan de sauna niet met andere mensen hoeft te delen, maar dat je alleen met de mensen bent die je zelf meeneemt. Dit kan een leuke manier zijn om de sauna te ervaren als je de privacy wilt hebben om te ontspannen of om samen met vrienden of familie te genieten van de sauna. Sommige privé sauna's kunnen ook extra faciliteiten bieden, zoals massages of beautybehandelingen.
Genieten in de sauna is de formule bij uitstek voor een deugddoende namiddag! Verras een geliefde met een bezoekje aan de sauna om helemaal te ontspannen. In een privé sauna, met een glaasje bubbels of in een luxueus kuuroord met alles erop en eraan: je geeft met Bongo een onvergetelijke wellnesservaring cadeau. Er is ongetwijfeld een sauna in zijn of haar buurt.
Cadeaubon privésauna

privé sauna's per provincie


Wil je graag met je partner, familie of collega's genieten van een sauna moment in alle rust? Of ga je liever voor een intieme ambiance in alle privacy ? Een bezoek aan een privé sauna is dan zeker het proberen waard. Hier is een overzicht van alle privé sauna's in Vlaanderen en vind je ongetwijfeld de privé sauna of privé wellness die volledig voldoet aan je wensen.
Privé sauna huren voor een dag | Kleine privé sauna voor thuis | Intieme privé sauna voor koppels | Kosten van een privé sauna | Privé sauna met bubbelbad